Antrenorul lui Sahtior, Mircea Lucescu, a confirmat revenirea fundasului in culorile ros-albe.

Dinamo continua dominatia absoluta din campionat si in intersezon. In asteptarea repatrierii fundasului Gabriel Tamas de la Celta Vigo, pentru doua milioane de euro, „ciinii" muta tot in defensiva. Cel mai probabil, in Stefan cel Mare va reveni si Flavius Stoican, romanul de la Sahtior Donetk fiind confirmat la Dinamo chiar de antrenorul Mircea Lucescu. „Flavius Stoican isi va continua cariera cel mai probabil la Dinamo, Barcauan a semnat deja pentru o alta echipa din Grecia - OFI Creta, iar Galatasaray doreste sa-l cumpere pe Tolga", a declarat Lucescu senior pe site-ul oficial al clubului ucrainean. Pina la revenirea lui Stoican, „ciinii" incep astazi antrenamentul pentru Liga Campionilor. Lotul lui Mircea Rednic, intarit cu Zicu, Bratu si Nastase, se va reuni la ora 10.00, jucatorii care au fost convocati la loturile nationale avind trei zile in plus de vacanta.

Modificari radicale s-au consemnat si la Timisoara, unde noul antrenor Dusan Uhrin a beneficiat de un amical cu echipa a doua pentru a-si da seama de valoarea echipei. „Sint incintat de jucatorii de la echipa, desi sint de doar trei zile aici. Fiecare post are concurenta, pentru ca sint doi jucatori pe post", au fost primele impresii ale tehnicianului ceh dupa ce a fost prezentat oficial alaturi de noile achizitii Ionel Ganea, Cristian Dancia, Stelian Stancu si Marian Aliuta. Poli i-a pierdut in schimb pe Emeghara, ajuns la Steaua, si pe Grigorie, la Rapid. „Am semnat un contract pe trei ani cu Rapid. Sint convins ca am facut o alegere buna, pentru ca de un an intreg ma chinuiesc sa ajung la Rapid", a declarat Grigorie.

Transferuri importante a reusit si UTA, care i-a adus pe dinamovistul Alexandru Baltoi, pentru 150.000 de euro, si pe Iulian Miu, liber de contract.