Reprezentativa de rugby a Romaniei a obtinut, sambata dupa-amiaza, cea de-a doua victorie din cadrul "IRB Nations Cup", tricolorii pregatiti de Daniel Santamans reusind sa treaca de exotica selectionata a Namibiei, cu scorul de 28-16 (19-6). Din paca
Reprezentativa de rugby a Romaniei a obtinut, sambata dupa-amiaza, cea de-a doua victorie din cadrul "IRB Nations Cup", tricolorii pregatiti de Daniel Santamans reusind sa treaca de exotica selectionata a Namibiei, cu scorul de 28-16 (19-6). Din pacate, dupa o prima repriza foarte buna, in care tricolorii au zburdat efectiv pe teren, dominandu-si autoritar adversarii, a urmat o repriza secunda destul de haotica, iar finalul de meci ne-a adus doar patru puncte in clasament, desi in cazul in care am fi reusit sa continuam spectacolul si sa-l concretizam cu alte eseuri pe tabela de marcaj am fi primit si bonusul care ne-ar fi urcat pe podium. In aceste conditii, insa, punctele parafate de Brezoianu, Vlaicu si Calafeteanu (n.n. - omul meciului, cu o transformare, cinci lovituri de penalitate si un drop-gol) au fost insuficiente pentru a obtine si bonusul si Romania a fost obligata sa se multumeasca doar cu pozitia a patra. Si asta, pentru ca principala contracandidata la "bronz", Georgia, si-a trecut in cont o victorie in fata Italiei A, cu scorul de 22-20, si a egalat la puncte echipa noastra, suflandu-ne ultima pozitie de pe podium la esaveraj. In derby-ul turneului, selectionata Emerging Springboks a facut spectacol in partida cu Argentina A, impunandu-se cu scorul de 24-10, si a castigat fara infrangere trofeul IRB, demonstrand clar ca puternica scoala sud-africana a fost si este cu mult peste valoarea celorlate participante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.