Fostul international roman Gheorghe Hagi a fost ales, in urma unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Hurriyet, cel mai renumit fotbalist strain care a evoluat vreodata in Turcia. Hagi, care a jucat la Galatasaray, in perioada a€™96-a
Fostul international roman Gheorghe Hagi a fost ales, in urma unui sondaj de opinie realizat de cotidianul Hurriyet, cel mai renumit fotbalist strain care a evoluat vreodata in Turcia. Hagi, care a jucat la Galatasaray, in perioada a€™96-a€™01, a primit 28.953 de voturi, el fiind urmat in preferintele participantilor la sondaj de brazilianul Roberto Carlos, 18.217 voturi. De curand, Hagi a declarat ca in aceasta vara va reveni in fotbal, fara sa precizeze insa daca va alege sa fie antrenor sau oficial la un club. "In aceasta vara sigur voi reveni. Pana acum am stat un an, am facut pauza, dar trebuie sa revin. Sunt discutiia€¦ dar sigur voi reveni la locul potrivit si in momentul potrivit", a spus el. Pentru ca a reusit sa se faca remarcat pe plan mondial, inca o data, Jurnalul National il declara pe Gheorghe Hagi "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.