Bölöni, Hagi si Iordanescu, ultimii trei antrenori ai nationalei inainte de Piturca, sint iesiti din circuit. Toti au oferte, nici unul echipa.

Banca reprezentativei noastre pare sa fie un loc de rau augur pentru ultimii trei ocupanti: Bölöni, Hagi si Iordanescu sint foarte buni, dar nu ii vede nimeni. Foarte aproape, la un moment dat, de Rapid, Bölöni s-a lamurit in legatura cu bizarele metode manageriale aplicate de Copos in fotbal si s-a retras. Au urmat negocieri cu Al Jazeera (Emiratele Arabe Unite) si cu Maritimo Funchal (Portugalia), ambele echipe de mina a treia pina si in comparatie cu giulestenii. Invatat cu bani multi (pentru a scapa de el, Monaco ii plateste pina in 2009 opt sute de mii de euro pe an), Bölöni ar parea mai degraba tentat de arabi. Imprevizibil, Laszlo ar putea sa incerce insa reapropierea de Portugalia, acolo unde a realizat singura sa performanta internationala: eventul cu Sporting, in 2001.

Hagi este in pauza cea mai lunga: din mai 2006 nu a mai antrenat. Recent a surprins afirmind ca „in vara aceasta ma voi intoarce in fotbal. A fost o pauza benefica, dar am oferte si voi reveni la locul potrivit, in momentul potrivit". Cu tot respectul pentru frazele sibilinice ale lui Gica, momentul potrivit pare sa fi trecut: echipele serioase au deja antrenor. Nu ar fi exclus ca Hagi sa isi reduca pretentiile si sa accepte reintrarea in circuit pe varianta Turcia, acolo unde mai multe echipe de pluton (Gaziantep, Ankaragucu) par interesate de rege.

S-a mai vorbit in ultima vreme si de Brescia, in suferinta in Serie B de sezoane bune. Serse Cosmi este insa un antrenor cu personalitate si probabil ca ar fi plecat deja de la „rindunele" daca ar fi auzit vreun zvon despre intentiile reformatoare ale lui Corioni. Ultimul zvon, cel mai interesant, spune ca Hagi ar astepta esecul lui Olaroiu in batalia pentru un loc in grupele Champions League si eliberarea locului de la Steaua.

Iordanescu a fost cea mai discreta prezenta dintre cei trei antrenori in impas. Se pare ca pe Puiu nu prea l-ar mai interesa pe moment fotbalul, el fiind implicat in derularea mai multor proiecte imobiliare de mare anvergura, alaturi de Gica Popescu. Totusi, pe piata ajung mai mereu informatii conform carora generalul ar fi in tratative avansate cu diverse cluburi din lumea araba, acolo unde Iordanescu are o imagine excelenta. Ultima varianta ar fi Al Hilal (Arabia Saudita), cu care Puiu si Grigore Sichitiu au cucerit ultima editie a Cupei Campionilor Asiei.