Contrar parerii gurilor rele si carcotase, Regina Elisabeta a II-a, cunoscuta pentru conservatorismul de care a dat dovada de-a lungul celor aproape 6 decenii de domnie, nu zice ba, cand vine vorba despre mijloacele moderne de comunicatie. Conform ra
Contrar parerii gurilor rele si carcotase, Regina Elisabeta a II-a, cunoscuta pentru conservatorismul de care a dat dovada de-a lungul celor aproape 6 decenii de domnie, nu zice ba, cand vine vorba despre mijloacele moderne de comunicatie. Conform rautaciosilor de la a€žDaily Telegraph", citati de Rompres, suverana Regatului Unit (86 de primaveri) si-a creat pana si un cont de e-mail. Pe langa posta electronica, sotia Printului Philip, Duce de Edinburgh, mai foloseste telefonul mobil (ar fi fost culmea sa nu...), si detine un iPod a€žmini".  
In timpul unei petreceri gazduite de celebrul a€žBuckingham Palace", Elisabeta a II-a a dezvaluit redactorului-sef al revistei a€žVanity Fair", Elisabeth Saltzman, ca este o impatimita a internetului, comunicand in mod regulat cu rudele sale (si mai ales cu nepotii) prin e-mail. La sfarsitul conversatiei Saltzman a spus a€žAr trebui sa pastram legatura". a€žSigur ca da", a raspuns politicoasa gazda: a€žSa va dau adresa mea de e-mail". a€žDUMNEZEULE, FOLOSITI E-MAILUL?", s-a aratat ingrozita jurnalista. a€žDesigur, draga mea. Doar ca nu le scriu eu. Le dictez", a raspuns, cu cel mai neaos calm englezesc, Elisabeth Alexandra Mary Windsor, Regina Marii Britanii si a Irlandei de Nord.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.