Jucatoarea romana de tenis Edina Gallovits a pierdut finala turneului de la Barcelona si masina de teren oferita ca premiu special.

Edina Gallovits a pierdut finala turneului de tenis de la Barcelona, dotat cu premii in valoare de 14
Jucatoarea romana de tenis Edina Gallovits a pierdut finala turneului de la Barcelona si masina de teren oferita ca premiu special.

Edina Gallovits a pierdut finala turneului de tenis de la Barcelona, dotat cu premii in valoare de 145.000 de dolari. Jucatoarea romana, aflata in premiera intr-o finala WTA, a fost invinsa, cu 3-6, 2-6, de a 6-a favorita a intrecerii, americanca Meghann Shaughnessy. Pentru prezenta in ultimul act al competitiei, timisoreanca a obtinut 80 de puncte WTA - ceea ce o va propulsa intre primele 70 de jucatoare ale lumii - si un cec in valoare de 11.395 de dolari, dar a ratat masina KIA oferita de sponsori pentru cistigatoarea turneului.

Gallovits a inceput sa joace tenis la 4 ani, la un club din Timisoara. Mama ei, Florica, este antrenoare de handbal, in timp ce tatal, Gyula Laszlo, este profesor de sport. Edina nu este singura jucatoare de tenis din familie, sora ei, Alida, practicind acelasi sport la Universitatea Buffalo, New York. In timpul liber, Edina se uita la televizor, citeste sau asculta muzica, in special Staind, Linkin Park si Jay-Z. Ca superstitie, timisoreanca, stabilita in Atlanta, incearca sa nu calce in timpul jocului pe liniile care delimiteaza terenul. Ea o admira pe Martina Hingis si viseaza ca intr-o zi sa ajunga intre primele 10 jucatoare din lume.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.