"Saptamana Financiara" continua seria surprizelor placute. Numarul aparut ieri pe piata este distribuit impreuna cu un DVD care contine un film documentar de exceptie: "Enron". Falimentul gigantului american ne ofera adevarata dimensiune a afacerilor
"Saptamana Financiara" continua seria surprizelor placute. Numarul aparut ieri pe piata este distribuit impreuna cu un DVD care contine un film documentar de exceptie: "Enron". Falimentul gigantului american ne ofera adevarata dimensiune a afacerilor derulate de "baietii destepti" din energie. Pe langa acestia, "baietii destepti" de la noi par niste copii de gradinita. Acest film nu este un documentar politic, ci o poveste politista in care fictiunea este exclusa. Filmul ne demonstreaza ca Enron a fost o escrocherie din start, si nu "cea mai buna companie de electricitate din lume". Documentarul se bazeaza pe best seller-ul cu acelasi titlu scris de jurnalistii Bethany McLean si Peter Elkind de la Fortune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.