Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca adevarata reunire va fi joi, atunci cand vor reveni din vacanta si fotbalistii care au fost invoiti.

Programata la ora 10:00, reunirea dinamovistilor s-a facut anevoie, ultimul jucator, din cei 18 pre
Antrenorul Mircea Rednic a declarat ca adevarata reunire va fi joi, atunci cand vor reveni din vacanta si fotbalistii care au fost invoiti.

Programata la ora 10:00, reunirea dinamovistilor s-a facut anevoie, ultimul jucator, din cei 18 prezenti, ajungand la stadion cu o jumatate de ora peste ora initiala. Chiar si antrenorul Mircea Rednic a zabovit o perioada la terenul de tenis, acolo unde se antrena fiica sa cea mare.

FARA OFICIALI. "Nu a fost decat o reunire neoficiala, cea adevarata urmand a se produce joi. Atunci voi avea la dispozitie toti jucatorii", a declarat Rednic. Totusi, la primul antrenament de dezmortire, care a durat aproape o ora si jumatate, a fost prezent si Claudiu Niculescu, desi era invoit. Referitor la sezonul urmator, tehnicianul "cainilor" a spus ca va fi unul dificil: "Am citit ca foarte multe echipe doresc participarea in Liga Campionilor. Este foarte bine acest lucru, loturile s-au intarit si va fi o lupta foarte dura. Nu ne este teama de nimeni. De altfel, am discutat cu baietii si am uitat deja de performantele din sezonul trecut. Acum o luam de la zero si ne-am propus sa le depasim". Surprinzator, la stadion nu a fost prezent nici un oficial sau actionar al campionilor, o premiera in ultimii ani. Se discuta de mai multe plecari, anume Baltoi, Matache, Balace, Predescu, Lucian Goian sau Scarlatache. Despre Tamas si Stoican, directorul executiv, Cristi Borcea, a declarat: "Cu Tamas e foarte greu sa-l luam, are multe oferte, iar cu Stoican se discuta".


Turcu plateste!

Imediat dupa antrenamentul de ieri, jucatorii si staff-ul tehnic au fost invitati la noul restaurant al unuia dintre actionarii dinamovisti, Vasile Turcu, denumit "Classa di T". Aici au ajuns si oficialii "cainilor", Cornel Dinu, Petre Buduru si Cristi Borcea. "Sunt convins ca si anul acesta vom avea un cuvant greu de spus. Ne dorim sa facem performanta in Europa, in Liga sau Cupa UEFA, si sa realizam eventul. Este bine ca si alte echipe s-au intarit si dau exemplul Ucrainei, unde exista doar doua echipe puternice, Dinamo Kiev si Sahtior Donetk, dar in care s-au investit enorm de multi bani si au ajuns sa impuna respect in Europa", a declarat Turcu. Printre invitati s-au mai numarat presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si fostul patron al Stelei Viorel Paunescu.


Atac la rivale

Directorul executiv al campionilor, Cristi Borcea, a vorbit si despre obiectivele sezonului viitor: "Acum suntem si mai puternici. Daca pana acum dadeam prime la un «pachet» de cinci victorii consecutive, acum vom da la succese de la 3-0 in sus. Ne-am obisnuit cu astfel de scoruri". Referitor la acuzele venite din partea lui George Copos vizavi de faptul ca Dinamo i-a furat pe fostii rapidisti Bratu si Zicu, Borcea a replicat: "Asta inseamna neputinta lor, jucatorii au dorit Dinamo. Copos sa ne lase in pace, i-am batut pe unde i-am prins". Oficialul "cainilor" nu l-a uitat nici pe Gigi Becali, dupa ce patronul Stelei i-a atras atentia sa se potoleasca: "In primul rand, ar trebui sa se potoleasca el. Sa nu uite presiunea care a pus-o pe toata lumea in ultimii doi ani".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.