Echipa de rugby a Romaniei a ocupat locul patru la turneul IRB Nations Cup, care a avut loc la Bucuresti, reusind sa invinga in ultima etapa, cu scorul de 28-26, reprezentativa Namibiei, care este si ea calificata la Cupa Mondia

    Echipa de rugby a Romaniei a ocupat locul patru la turneul IRB Nations Cup, care a avut loc la Bucuresti, reusind sa invinga in ultima etapa, cu scorul de 28-26, reprezentativa Namibiei, care este si ea calificata la Cupa Mondiala din toamna. Singurul eseu al "stejarilor" a fost inscris de Gabriel Brezoianu, insa eroul meciului a fost Valentin Calafeteanu, care a marcat din 5 lovituri de pedeapsa, un dropgol si o transformare, in timp ce Florin Vlaicu si-a trecut in cont un dropgol.  In celelalte meciuri disputate in ultima zi, Georgia a invins Italia A cu 22-20, iar selectionata sud-africana Emerging Springboks a dispus de Argentina A cu 24-10. Emerging Springboks a ocupat primul loc in clasamentul final, cu 13 puncte, urmata de Argentina A cu 9 puncte, Georgia si Romania cu 8 puncte, Italia A cu 2 puncte si Namibia cu un punct.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.