Patru nunti in nationala Angliei Fotbalistii Steven Gerrard, Gary Neville (foto, dreapta) si Michael Carrick s-au casatorit sambata, la o zi dupa nunta altui component al nationalei Angliei, John Terry. Printre vedetele prezente la nunta lui Gerrard
Patru nunti in nationala Angliei Fotbalistii Steven Gerrard, Gary Neville (foto, dreapta) si Michael Carrick s-au casatorit sambata, la o zi dupa nunta altui component al nationalei Angliei, John Terry. Printre vedetele prezente la nunta lui Gerrard s-au numarat Michael Owen, Jamie Carragher, Robbie Fowler, Harry Kewell si Jamie Redknapp, in timp ce printre invitatii lui Neville s-au regasit Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney, dar si fratele Phil, care a fost cavaler de onoare.   Florin Cernat, imprumutat un an la Hajduk Split Conform presei croate, Florin Cernat va fi imprumutat de Dinamo Kiev la Hajduk Split. Cernat, care nu a mai prins echipa in ultimul timp, ar urma sa fie dat la schimb cu internationalul croat de tineret Tomislav Busic. Cele doua imprumuturi vor fi pe o perioada de un an.   FOTBAL FEMININ. Reprezentativa de fotbal feminin a Romaniei a pierdut, scor 0-7 (0-5), meciul sustinut, la Mogosoaia, in fata echipei Suediei, in grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2009. Dupa primele doua etape, Suedia este lider, cu 6 puncte, urmata de Irlanda (3p), Italia (3p), Romania (1p) si Ungaria (1p). Urmatorul meci al reprezentativei Romaniei este programat la 25 august, tot pe teren propriu, cu Irlanda.   CE TINERET. Reprezentativa Belgiei s-a calificat in semifinalele CE under-21 si la JO de la Beijing, dupa ce a remizat cu Olanda, scor 2-2, in ultima etapa a grupei A. In celalalt meci din grupa, Portugalia a invins pe Israel cu 4-0. In urma acestor rezultate, Belgia a ocupat locul doi, cu 5 puncte, si merge in semifinale alaturi de liderul Olanda (7p), in timp ce Portugalia (4p) si Israel (0p) au fost eliminate. In semifinalele CE under-21, programate miercuri, Belgia va juca cu Serbia, iar Olanda va intalni a doua clasata din grupa B.   CFR CLUJ. Atacantul nigerian Ibe Zito Ogbonna a declarat ca doreste sa devina golgheterul lui CFR, care l-a achizitionat in aceasta vara de la Hapoel Tel Aviv. "Meseria mea e sa dau goluri. Sper sa nu-i dezamagesc pe fani", a spus Ogbonna. Africanul nu a impresionat la primele antrenamente ale echipei lui Ioan Andone (foto), dar sustine ca de vina este conditia sa fizica precara: "Acum randamentul meu este putin peste jumatate, insa sunt sigur ca ma voi pune la punct. Imi place la Cluj si deja ma inteleg bine cu baietii".   VOLEI. Nationala masculina de volei a Romaniei a castigat si cel de-al doilea meci de pe teren propriu cu Letonia, din grupa C a Ligii Europene. Tricolorii au invins cu 3-2 (22-25, 24-26, 26-24, 25-23, 17-15), dupa ce vineri s-au impus tot cu 3-2 (25-20, 23-25, 25-23, 22-25, 16-14). In etapa viitoare, Romania va intalni Turcia, in deplasare (23 si 24 iunie).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.