INVESTITII. Rompetrol investeste inca zece milioane de dolari in rafinaria Petromidia. Compania initiaza luna aceasta impreuna cu americanii de la HSB Solomon Associates a treia etapa a proiectului de crestere a profitabilitatii rafinariei. Etapa, ca
INVESTITII. Rompetrol investeste inca zece milioane de dolari in rafinaria Petromidia. Compania initiaza luna aceasta impreuna cu americanii de la HSB Solomon Associates a treia etapa a proiectului de crestere a profitabilitatii rafinariei. Etapa, care presupune investitii de zece milioane de dolari, va fi derulata in 18 luni si vizeaza cresterea eficientei in mai multe domenii, cum ar fi energie, pierderile de hidrocarburi sau calitatea produselor.


REZILIERE. Ministerul Transporturilor reziliaza contractul cu compania elena Proodeftiki, pentru lucrarile de infrastructura intre Filiasi si Ciochiuta, dupa ce firma a parasit santierul de pe DN 6. "Am dispus demararea procedurilor de reziliere si reluarea licitatiei de contractare. Trebuie sa marim ritmul, pentru ca lucrarile contractate pe ISPA, la fel ca si acest drum, trebuie finalizate pana in 2010, altfel trebuie sa scoatem banii din buzunar", a declarat Ludovic Orban, ministrul de resort. Anul trecut, Proodeftiki a mai pierdut un contract de reabilitare a unui tronson DN 17.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.