Dupa episodul a€žTiganca imputita", presedintele Traian Basescu ne mai ofera o lectie de bun simt: a€žSunteti de o nesimtire incredibila"!   Aflat, dupa cum marturiseste, in timpul sau liber, presedintele u

Dupa episodul a€žTiganca imputita", presedintele Traian Basescu ne mai ofera o lectie de bun simt: a€žSunteti de o nesimtire incredibila"!   Aflat, dupa cum marturiseste, in timpul sau liber, presedintele unor romani, Traian Basescu s-a plimbat duminica prin statiunea Mamaia. In timp ce isi tinea consoarta de brat, Basescu a fost asaltat de multime si rugat sa se fotografieze si sa ofere autografe. Evident, nu au lipsit nici ziaristii, prezenta lor facandu-l pe Traian Basescu sa fie incantat ca este surprins de aparatele de fotografiat si luat vederi in mijlocul poporului. SCHIMBARE. Imediat cum a terminat a€žsedinta" de autografe, Basescu a devenit nervos. Pe presa. Acum nu o mai dorea in jurul sau! Si a luat foc, rastindu-se la cei care il bucurau mai devreme: a€žSunteti de o nesimtire incredibila. Sunt in timpul meu liber"! - a notat Mediafax. Circul verbal pe care Traian Basescu il face in ultima vreme, ca un adevarat democrat ce este, ne aduce aminte de un alt democrat. Care ne gratula cu a€žbai golanule" sau a€žbai berbedeule", cu 15 ani in urma. Era tot presedintele Romaniei, doar ca se numea altflel - Ion Iliescu. Traditia continua. Traiasca civilizatia prezidentiala!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.