"Am avut o discutie cu sefii lui Sahtar si mi-au zis sa mai astept cateva zile pentru ca mai au cateva oferte pentru mine si trebuie sa cantareasca. Eu as vrea sa vin la Dinamo, dar acum depinde numai de ei. Cei de la Sahtar ar fi de acord cu ceea ce
"Am avut o discutie cu sefii lui Sahtar si mi-au zis sa mai astept cateva zile pentru ca mai au cateva oferte pentru mine si trebuie sa cantareasca. Eu as vrea sa vin la Dinamo, dar acum depinde numai de ei. Cei de la Sahtar ar fi de acord cu ceea ce vreau eu, dar o sa aleaga ce e mai bine pentru club", a spus Stoican. Surse din cadrul lui Dinamo afirma ca, pentru transferul fundasului in varsta de 30 de ani, Sahtar cere 250.000 de euro. Stoican mai are contract cu Sahtar inca un an si jumatate. Antrenorul lui Sahtar, Mircea Lucescu a declarat ca a discutat cu conducerea lui Dinamo despre o posibila intoarcere a lui Stoican. "Flavius a avut o intalnire cu oficialii de la Sahtar, dar nu stiu foarte multe amanunte. La rugamintea celor de la Dinamo, eu am vorbit cu presedintele nostru pentru a-l lasa sa vina sa joace la Dinamo, pentru ca e normal sa-si incheie cariera la Dinamo. Am considerat ca e in interesul baiatului, mai ales ca el s-a comportat exemplar aici. Din punctul asta de vedere, nu exista o opozitie a mea de a se intoarce la Dinamo. Eu trebuie sa tin cont de dorinta jucatorului, dar nu sunt eu in masura sa spun daca vor ajunge la o intelegere", a spus Lucescu. Acesta considera ca Dinamo are sanse putine de a intra in grupele Ligii Campionilor: "Depinde de tragerea la sorti. Dinamo are o pozitie dificila pentru ca nu are punctele necesare pentru a fi cap de serie". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.