Business Interactif va fi integrata in Digitas, agentia de publicitate online pe care Publicis a cumparat-o anul trecut.
Presedintele Digitas, David Kenny, a declarat ca prefera ca agentia Digitas sa se dezvolte singura, dar exista si cazuri sp
Business Interactif va fi integrata in Digitas, agentia de publicitate online pe care Publicis a cumparat-o anul trecut.
Presedintele Digitas, David Kenny, a declarat ca prefera ca agentia Digitas sa se dezvolte singura, dar exista si cazuri speciale, cand achizitia este cu adevarat speciala. El a mai spus ca este foarte probabil sa deschida un al doilea birou in China, pe langa cel care a apartinut, pana de curand, agentiei Business Interactif.
Business Interactif este o agentie de media digitale, care are birouri in Franta, China si Japonia. Printre clientii agentiei se numara Bic, Nestle si Tefal.
Publicis este al patrulea grup de servicii de comunicare din lume si include, printre altele, agentiile Leo Burnett Worldwide, Saatchi & Saatchi, Starcom MediaVestGroup si ZenithOptimedia. Publicis este prezent si in Romania prin agentiile Leo Burnett & Target, Saatchi & Saatchi, Opti Media, Zenith Media, Starcom si Starlink.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.