Protestul inaintat de CA al FC Petrolul se refera la "prejudiciile morale si materiale" pe care Calota le-a adus clubului finantat din 1992 de Liga Asociatiilor Sportive din Petrol (LASP) si Federatia Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) PETROM
Protestul inaintat de CA al FC Petrolul se refera la "prejudiciile morale si materiale" pe care Calota le-a adus clubului finantat din 1992 de Liga Asociatiilor Sportive din Petrol (LASP) si Federatia Sindicatelor Libere si Independente (FSLI) PETROM. Petrolul sustine ca din cauza primarului a fost nevoit sa plece din Ploiesti la Moreni, dupa ce Calota a uitat sa spuna cat de mult dureaza reparatiile la arena "Ilie Oana". "Desfasurarea meciurilor pe un stadion din afara Prahovei a dus la aparitia unui conflict fara precedent intre echipa si suporteri, conflict alimentat nu rareori si de interventiile publice ale primarului", se arata in protest. De asemenea, "echipa a fost alungata din cantonamentul de la Crangul lui Bot, desi exsita un contract ferm de inchiriere pe o durata de trei ani cu concesionarul terenului si cladirilor". Petrolul mai reclama si faptul ca Emil Calota a desfiintat cantina sportivilor de la Stadionul "Ilie Oana", unde luau masa, gratuit, pe langa fotbalisti, si sportivi cu performante deosebite in box, volei, judo sau atletism, multi dintre ei campioni europeni sau mondiali ai disciplinelor lor (in conditiile in care LASP si FSLI PETROM suportau toate cheltuielile). In finalul protestului, Petrolul sustine ca "nu are culoare politica", ca este un club finantat "din surse private, fara nici o contributie din partea Consiliului Local", si ca joaca pentru suporteri, "indiferent de votul acestora". Gruparea din Ploiesti cere conducerii PSD sa medieze acest conflict intre FC Petrolul si primarul Emil Calota. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.