O prezentatoare tv libaneza a fost concediata din cauza comentariilor sale privind uciderea politicianului antisirian Walid Eido. Prezentatoarea, al carei nume nu a fost facut public, se bucura practic de uciderea acestuia, fara sa stie


O prezentatoare tv libaneza a fost concediata din cauza comentariilor sale privind uciderea politicianului antisirian Walid Eido. Prezentatoarea, al carei nume nu a fost facut public, se bucura practic de uciderea acestuia, fara sa stie ca microfonul sau este deschis, iar comentariile sale intrasera in transmisie directa. Televiziunea la care lucra prezentatoarea, NBN, apartine presedintelui parlamentului, pro-sirianul Nabih Beri. "De ce le-a luat asa de mult sa-l ucida?", spunea prezentatoarea, dupa care a inceput sa rida impreuna cu un coleg, care a fost si el demis ulterior. "Ahmed Fatfat (alt politician antisirian - n.r.) va fi urmatorul", a continuat prezentatoarea. Colegul sau i-a atras atentia sa nu se bucure, dar prezentatoarea a continuat: "Nu ma bucur. Dar ne-am saturat de ei". Inregistrarea discutiei a fost retransmisa apoi de televiziunile libaneze si panarabe. Postul NBN a cerut scuze pentru "greseala neintentionata", adaugind faptul ca opinia prezentatoarei nu reprezinta si opinia televiziunii. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.