Trairi - Sentimente pe scena Fatete ale iubirii intr-o cafenea. Un spectacol de teatru, dans si muzica, productie a Centrului Cultural Nicolae Balcescu. Regia si coregrafia Madalina Mechenici, costumele Claudia Castrase, muzica Vale
Trairi - Sentimente pe scena Fatete ale iubirii intr-o cafenea. Un spectacol de teatru, dans si muzica, productie a Centrului Cultural Nicolae Balcescu. Regia si coregrafia Madalina Mechenici, costumele Claudia Castrase, muzica Valentin Albesteanu. Distributia: Dana Porlogea, Cornel Serban, Valentin Albesteanu (vioara), Valentin Cucu (pian). Spectacolul "Menu - vioara... o poveste", prezentat zilele trecute in premiera la Centrul Cultural Nicolae Balcescu din Bucuresti, si-a propus sa scoata in evidenta complexele relatii dintre barbati si femei. De ce tocmai aceasta tema? Explica regizoarea Madalina Mechenici: "Pentru ca toti am iubit, am fost iubiti si inca mai cautam iubirea. Pentru ca iubirea transforma haosul sufletesc in echilibru si este forta interioara de care avem nevoie in tot ce intreprindem". Intr-o cafenea se infiripa relatii inspirate din realitate, care pot parea ireale spectatorilor.  EXPERIENTA. Pentru Valentin Albesteanu, fiul neuitatului dirijor si violonist Ion Albesteanu, acest tip de spectacol "este prima experienta in domeniul teatral. M-a ajutat foarte mult faptul ca am mai avut si alte spectacole ca muzician. Cant la vioara si am si cateva replici in aceasta piesa - o poveste de dragoste atemporala. In iarna mi s-a propus sa joc si am acceptat. Am luat-o ca pe o provocare! Tatal meu imi spunea mereu sa incerc sa fac cat mai multe in domeniul artei". Piesa urmeaza sa fie jucata in mai multe locatii, printre care se numara si Laptaria lui Enache, iar in luna septembrie este posibil sa participe la un Festival international de teatru, la Cairo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.