Sibiu  - Hard Enduro Red Bull Romaniacs Cei mai impatimiti iubitori de motoare s-au reunit ieri, la Sibiu, pentru a lua startul in cea mai dura competitie rezervata motociclistilor derulata in Romania.   Cea de-a patra e
Sibiu  - Hard Enduro Red Bull Romaniacs Cei mai impatimiti iubitori de motoare s-au reunit ieri, la Sibiu, pentru a lua startul in cea mai dura competitie rezervata motociclistilor derulata in Romania.   Cea de-a patra editie a raliului international "Hard Enduro Red Bull Romaniacs" se desfasoara in perioada 17-21 iunie si va include trasee urbane si montane greu de strabatut chiar si cu piciorul. Dupa startul de la Sibiu, care va include demonstratii spectaculoase, raliul va continua cu patru zile de concurs pe un traseu greu si solicitant, pe potecile Carpatilor Meridionali. Fiecare zi de competitie va acoperi trasee intre 100 si 200 km pe categorii rezervate profesionistilor, expertilor, clasa Hobby, Quad/ATV si clasa turist. Organizatorii: Red Bull, XVENTURE si Capitala Culturala Europeana 2007 apreciaza ca rata de abandon va fi ridicata si la aceasta editie ca urmare a dificultatii traseului. La startul "Hard Enduro Red Bull Romaniacs" 2007 s-au inscris 140 de competitori.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.