• muzica + Albumul lui Suzanne Vega, „Beauty and Crime", de curind aparut, vine la distanta de sase ani de la ultimul sau disc, „Songs In Red And Gray". Una dintre primele figuri feminine ale muzicii pop din anii ’80-’90, Suzanne Vega aduce unsprezece piese usor melancolice, meditative, putin cam literare pentru gusturile unora. Piesa „New York Is A Woman" este una dintre cele mai reusite de pe acest album calm, dar cu nerv.

- Cel de-al zecelea album al celor de la Bon Jovi se numeste „Lost Highway". Daca in urma cu mai multi ani baladele lor aduceau incasari serioase si invadau radiourile, astazi lucrurile nu mai stau deloc asa. Cu puternice influente country, care au atras din plin ironiile criticilor, „Lost Highway" aduce interminabile solouri de chitara, versuri romantioase, dar prea asemanatoare cu cele de pe vechile lor albume, si o monotonie de zile mari.

• drinks

+ Din categoria produselor care se adreseaza unui target destul de recent aparut pe piata, asa-zisii „geeks" (tocilari, intr-o traducere aproximativa), o aparitie foarte recenta este „Nerd Energy Drink". Inventatorii acestei bauturi energizante sustin ca aceasta are proprietatea de a creste capacitatea de concentrare si de a mari performantele cerebrale. Ideea este cit se poate de hot, pentru ca rebranduieste un public pina nu demult considerat „unhot".

- Dat fiind ca le este interzis comerciantilor sa vinda bauturi alcoolice minorilor, un grup de tineri olandezi a gasit bresa acestei prevederi legale, pe care a exploatat-o: alcoolul pulbere. Acesta este destinat minorilor care se considera discriminati de catre lege si care vor sa se imbete fara a primi amenda. Chiar daca este laudabila inventivitatea acestor „Dexter", ideea de a furniza minorilor alcool, sub orice forma, nu este tocmai hot.

• internet

+ Bombay TV: http://www.grapheine.com/bombaytv/ index-uk.php este unul dintre cele mai amuzante gaselnite ale Internetului descoperite in aceasta saptamina. Pe acest site, in fiecare zi se gasesc fragmente din filmele mai noi sau mai vechi de la Bollywood. Partea amuzanta intervine abia cind este vorba despre interventia utilizatorului: sa subtitreze aceste scurte filmulete, astfel incit varianta finala poate fi una dintre cele mai absurde si intrigante scene.

- http://www.lovehoney.co.uk/sex-toys-tv/ sau website-ul de unde poti afla ultimele noutati in materie de sex-toys. Partea unhot a acestuia vizeaza, pe de o parte, aerul de teleshopping blazat si inert, precum si atmosfera de atelier de reparatii pe care le au sectiunile de forum. Daca s-a stricat ultimul model de vibrator, ori cauti sfaturi de la altii, ori consulti cataloagele online, din care fetele zimbitoare iti fac demonstratii mecanice de „how to".