Angajatul Tarom disparut cu 2.000 de euro la Frankfurt este student la filozofie si poet.

Dorin Covrig, un tinar de 30 de ani numit de o luna sef de escala a zborurilor Tarom la Frankfurt, a disparut la inceputul acestei saptamini. S
Angajatul Tarom disparut cu 2.000 de euro la Frankfurt este student la filozofie si poet.

Dorin Covrig, un tinar de 30 de ani numit de o luna sef de escala a zborurilor Tarom la Frankfurt, a disparut la inceputul acestei saptamini. Surse oficiale apropiate cazului si agentia de presa NewsIn, care citeaza oficiali ai Ministerului Internelor, au mentionat ca seful de escala a plecat luind cu el suma de 2.000 de euro din incasarile companiei. Sursele indicate au mentionat ca familia fugarului angajat la Tarom a restituit banii luati de acesta si a plecat la Frankfurt, pentru a-l cauta pe disparut.

Dorin Covrig a disparut doar cu hainele de pe el. Camera de hotel in care acesta locuia in Frankfurt este in regula si lucrurile personale au fost gasite la locul lor. Colegii lui l-au caracterizat ca fiind un profesionist, un tip respectuos, amabil, dar care, in ultima vreme, a fost atras de jocurile de noroc si de mirajul vietii de noapte.

Compania Tarom a alertat marti, 12 iunie, Biroul Interpol deoarece Dorin Alexandru Covrig, in virsta de 30 de ani (impliniti pe 7 iunie), era de negasit din 9 iunie. Din acea zi, angajatul companiei aeriene nu a mai raspuns la telefon, nu a putut fi gasit la hotelul in care era cazat si nici nu a raspuns la mesajele trimise prin posta electronica. Biroul Interpol din Romania a transmis biroului omolog din Germania toate datele de identificare, inclusiv fotografia reprezentantului, dar nu a primit pina acum vreun semnal, au mai spus sursele citate.

Dorin Covrig a fost angajat datorita profesionalismului sau si pentru cunostintele sale de limba germana, a afirmat Madalin Tudor, purtator de cuvint al companiei Tarom. Covrig a ocupat zece ani pozitia de sef de tura la Check-in pe Aeroportul Otopeni, iar de o luna fusese promovat in functia de sef de escala. Tatal sau, pensionat in urma cu citiva ani, a lucrat si el la Tarom, potrivit unor surse din companie. Desi Codul muncii impune organizarea unor concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din schema Tarom, lucru care nu s-a intimplat, oficialii companiei resping ideea ca angajarea lui Dorin Covrig s-a facut pe baza unor relatii.

Paralel cu munca, Dorin Covrig urma cursurile Facultatii de Filosofie. Seful de escala Tarom este un obisnuit al site-ului poezie.ro, unde apare sub pseudonimul "quijote". Covrig a publicat mai multe poezii, ultimele poeme publicate numindu-se "suicid" si "bum bum bum - unei femei". Alte poezii recente ale sefului de escala poarta numele "ultimele saruturi" sau "ultima poezie de dragoste". Versurile sale le gasiti pe adresa:

http://www.poezie.ro/index.php/author/5229/index.html


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.