Ancheta - Sinucidere din cauza unei note? Politia Judeteana Buzau a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre sinucidere in cazul unei fetite de 11 ani, care a murit la spital, intoxicata cu o substanta necunoscuta. Parintii ac
Ancheta - Sinucidere din cauza unei note? Politia Judeteana Buzau a declansat o ancheta pentru a stabili daca este vorba despre sinucidere in cazul unei fetite de 11 ani, care a murit la spital, intoxicata cu o substanta necunoscuta. Parintii acesteia spun ca fetei i s-a facut rau, in urma unei discutii avute din cauza unei medii de 9 la limba engleza.  Craiova - Militari lesinati din cauza caldurii Patru militari aflati, sambata, in Piata Prefecturii din Craiova, pentru a depune juramantul, in prezenta ministrului Apararii, au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce li s-a facut rau din cauza caldurii, transmite Mediafax. Peste 400 de militari, din care 17 femei, s-au pregatit timp de opt saptamani in cadrul batalionului de transmisiuni "Fratii Buzesti", urmand ca, dupa depunerea juramantului, sa fie angajati cu contract de munca in cadrul Armatei romane.  Precipitatii - Serbari cu grindina la Balea Lac In acest week-end au loc la Balea Lac Serbarile Estivale ale Zapezii. Ieri, evenimentul a fost stricat de grindina care a cazut in Muntii Fagaras, astfel ca turistii au fost nevoiti sa stea in cabane. De suferit au avut doar cei care au venit cu corturile. Precipitatii serioase s-au mai inregistrat si pe Valea Prahovei. De asemenea, tot din cauza ploilor, traficul pe Transfagarasan a fost blocat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.