Senatorul PRM Gheorghe Funar continua seria legilor excentrice. De data aceasta vrea sa oblige prin lege alesii sa spuna adevarul.

Funar a anuntat vineri ca vrea sa modifice Legea statutului alesilor locali astfel incit acestia sa fie
Senatorul PRM Gheorghe Funar continua seria legilor excentrice. De data aceasta vrea sa oblige prin lege alesii sa spuna adevarul.

Funar a anuntat vineri ca vrea sa modifice Legea statutului alesilor locali astfel incit acestia sa fie obligati sa spuna alegatorilor numai adevarul. "Am constatat lucruri nefiresti. La obligatiile alesilor locali se prevede sa dea dovada de cinste si corectitudine, dar nu se prevede sa nu minta. Avem foarte multi alesi locali care una spun si altul este adevarul. Pentru a nu se mai ajunge in astfel de situatii, am prevazut ca prima obligatie a alesilor locali sa fie sa nu minta", argumenteaza Funar. In plus, senatorul peremist mai vrea ca aceeasi lege sa fie modificata astfel incit sa fie interzisa si primirea de foloase materiale pentru indeplinirea obligatiilor prevazute de mandatul alesilor. "Prevederile vor fi aplicate si parlamentarilor", se arata sigur Funar.

Legile excentrice marca Funar

O biblie pentru fiecare familie de romani Barci pentru localitatile amenintate de inundatii Plantarea de pomi fructiferi pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale Abonamente gratuite la teatru, opera, opereta si filarmonica pentru elevi si studenti Facilitati pentru copiii, elevii si studentii care viziteaza muzee Acordarea unor premii cuplurilor care au ajuns la nunta de aur


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.