Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi averse si descarcari electrice. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de 17-18 grade.
In tara
Vremea va fi calda pentru aceasta data si, in general, instabila. Cerul va fi mai mult noros in Banat, Crisana, Maramures si Transilvania, unde pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 35 de grade, cu cele mai ridicate valori in Baragan si Moldova, iar cele minime intre 12 si 19 grade.
La munte
Vremea va fi calda si, in general, instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in aversa, se vor semnala descarcari electrice. Temperatura aerului va fi comparabila cu cea din intervalul precedent.
Duminica
Pe arii extinse vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va fi in scadere.
La mare
Sambata
Vremea va fi calda si usor instabila. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26-28 de grade, iar cea minima de 18-20 de grade.
Temperatura apei marii va fi in jur de 22 de grade.
Duminica
Cerul va fi mai mult noros, trecator va ploua, se vor semnala descarcari electrice.
Temperatura maxima va fi de 26-29 de grade, iar cea minima de 19-22 de grade. Temperatura apei marii va fi de 21-22 de grade.