Nasuí comanda muzica la CCA, iar refrenul este unul imperativ pentru seful arbitrilor: excluderea coruptilor.

Costica "Vilcea" are zile grele si arbitrii numarati: Mircea Sandu i-a impus numarului unu de la CCA sa mai taie din supusii corupti, indicind si numele. Marian Salomir, Anton Helesteanu, Ionica Serea, Aurelian Berbecaru, Tiberiu Lajos, Liviu Dan, Silviu Bogdan si Viorel Sandu sint cei opt indezirabili de pe lista pe care a primit-o seful Comisiei Centrale a Arbitrilor de la presedintele federatiei. A scapat ca prin urechile acului Sorin Corpodean, pe care Sandu nu il suporta, dar care este unul dintre favoritii lui Ionut Lupescu.

Nasuí i-a comunicat aceste nume lui Constantin dupa o intilnire tripartita derulata joi seara, alaturi de Lupescu si seful CCA. "Dupa aceasta discutie am aflat si eu, si ei mai multe. Pe unele le stiam partial, dumnealor nu le stiau in totalitate, mai ales ca de-a lungul celor 18 luni de cind sint la comisie nu prea au intrat in ograda noastra. La ora aceasta nu am dovezi sa elimin pe nici unul, daca aveam o faceam fara interventia presedintelui", a spus Constantin.

Atitudinea presedintelui CCA este una ilara: el face sluj in fata lui Mircea Sandu, acceptind imixtiunea (benefica) a acestuia in treburile comisiei sale dupa ce se zbirlise initial cind Sandu l-a atentionat. Este a doua flexare a coloanei sale vertebrale la 90 de grade in numai trei saptamini, o faza similara petrecindu-se inainte de finala Cupei Romaniei, cind Costica "Vilcea" a spus ca isi da demisia daca meciul va fi arbitrat de o brigada straina, afirmind apoi ca nu ar avea nimic impotriva acestui tip de delegare.