Cazinoul din Constanta a fost concesionat, pentru o perioada de 49 de ani, firmei Queen, care administreaza si cazinoul Casa Vernescu din Bucuresti, a anuntat vineri primarul Constantei, Radu Mazare. Firma respectivea detine o retea de


Cazinoul din Constanta a fost concesionat, pentru o perioada de 49 de ani, firmei Queen, care administreaza si cazinoul Casa Vernescu din Bucuresti, a anuntat vineri primarul Constantei, Radu Mazare. Firma respectivea detine o retea de cazinouri de lux in toata lumea, inclusiv in Romania. "In ianuarie 2006, Primaria Constanta a demarat procedura de concesionare a cazinoului, iar la doua etape de licitatie internationala, anuntata prin presa si prin jurnalul Comunitatii Europene, a participat o singura firma. Am trecut la negociere directa, in care s-a stabilit ca firma va plati o redeventa de 140.000 de euro pe an si va investi noua milioane de dolari in primii cinci ani", a declarat Mazare. El a mentionat ca vor fi facute investitii in restaurarea si refacerea atit a structurii de rezistenta, cit si a interioarelor.

"Procedura a fost impiedicata de Ministerul Culturii, care a refuzat sa isi desemneze un reprezentant in comisia de negociere, pe motiv ca nu sint norme. Dar, speriat probabil de proces, ministerul si-a desemnat in cele din urma reprezentantul", a mai afirmat Radu Mazare. Cazinoul de pe faleza Constantei va fi deschis circuitului turistic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.