Starlink Group a marit cu 5 noi specialisti echipele din departamentele de Communication Planning, Creatie si Administrativ, anunta un comunicat de presa. Cristina Umbra, Anca Spireanu, Florian Nistor, Corina Bordeianu si Laura Sador sunt nou-venitii
Starlink Group a marit cu 5 noi specialisti echipele din departamentele de Communication Planning, Creatie si Administrativ, anunta un comunicat de presa. Cristina Umbra, Anca Spireanu, Florian Nistor, Corina Bordeianu si Laura Sador sunt nou-venitii in echipa Starlink. Cristina Umbra, cu o experienta de 10 ani in publicitate, va detine la Starlink Group functia de Media Manager.
Anca Spireanu s-a alaturat echipei Starlink Group ca Senior Media Planner, avand o experienta de 12 ani in media communication si planning.
Florian Nistor, cu o experienta de 6 ani in web design, advertising, productie video (efecte vizuale, 3D), animatie, a intrat in echipa de creatie a Starlink Group ca Art Director. Corina Bordeianu este Consumer Research in cadrul departamentului de Communication Planning. Laura Sador s-a alaturat echipei Starlink Group ca Office Manager si are o experienta de doi ani in coordonarea activitatilor administrative si de logistica, acumulata in cadrul companiei Tornado Sistems.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.