Rusia s-a angajat sa investeasca mld. dolari in nanotehnologie pentru a recupera terenul pierdut in fata Occidentului, insa acest sector este confruntat cu indiferenta comunitatii ruse de afaceri, conform AFP, preluata de NewsIn. Deputatii rusi au ex
Rusia s-a angajat sa investeasca mld. dolari in nanotehnologie pentru a recupera terenul pierdut in fata Occidentului, insa acest sector este confruntat cu indiferenta comunitatii ruse de afaceri, conform AFP, preluata de NewsIn. Deputatii rusi au examinat un proiect de lege privind crearea unei structuri de stat numite Rosnanotech, dotata cu un buget de 3,7 mld. euro, care va injecta fonduri in acest sector care a fost ignorat pentru o perioada indelungata in Rusia. "Nanotehnologia va deveni un element extrem de important al dezvoltarii industriei si stiintei moderne", a afirmat presedintele rus Vladimir Putin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.