Astazi, de la ora 15:30, in premiera si in exclusivitate pe canalul Sport Klub, in cadrul emisiunii "Futbol Mundial" - un reportaj inedit despre clubul Dinamo Bucuresti si despre regretatul Catalin Haldan . E vorba despre un m

    Astazi, de la ora 15:30, in premiera si in exclusivitate pe canalul Sport Klub, in cadrul emisiunii "Futbol Mundial" - un reportaj inedit despre clubul Dinamo Bucuresti si despre regretatul Catalin Haldan . E vorba despre un material cutremurator realizat de echipa de productie a emisiunii "Futbol Mundial", din cadrul FIFA.  In cadrul reportajului prezentat, cativa componenti ai lotului dinamovist, Radu Stefan, Liviu Ganea, Bogdan Lobont si antrenorul Mircea Rednic, vorbesc despre ce a insemnat Catalin Haldan, "Unicul Capitan" pentru ei si pentru culorile clubului. Se aminteste faptul ca o peluza a stadionului din Stefan cel Mare ii poarta numele. Inclusiv tatal acestuia, Marin Haldan, apare in acest film, exprimandu-si mandria ca fiul lui a fost si ramane un simbol pentru club, ca fanii nu l-au uitat si il iubesc in continuare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.