a€žDupa ce iau examenul, o sa ma casatoresc cu o tanara care sa aiba sub 30 de ani", a declarat Shiv Charan Yadav (73 de ani), un fermier indian din statul Rajasthan, care a jurat sa nu se casatoreasca inainte sa obtina diploma de absolvire
a€žDupa ce iau examenul, o sa ma casatoresc cu o tanara care sa aiba sub 30 de ani", a declarat Shiv Charan Yadav (73 de ani), un fermier indian din statul Rajasthan, care a jurat sa nu se casatoreasca inainte sa obtina diploma de absolvire a studiilor secundare. Examenul, mai potrivit pentru elevii in varsta de 15 ani, decat pentru septuagenarul originar din nord-estul Indiei, s-a dovedit si anul acesta prea dificil pentru impricinat, relateaza Reuters citata de Rompres.  La cea de a 38-a tentativa, Yadav nu a reusit sa a€žtreaca clasa", obtinand in final doar 103 puncte din 600. Singura materie la care nu a picat a fost sanscrita, motiv pentru care ambitiosul candidat se va prezenta si anul viitor in fata mult prea exigentilor examinatori. Pentru consecventa de care a dat dovada, din 1969 incoace, Shiv Charan Yadav ar merita poate o derogare, din partea responsabililor cu invatamantul din tara ce l-a dat lumii pe Mahatma Gandhi. Bafta!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.