Plaja in Halkidiki Sejur la Gozo Vacanta in orasul lui Herodot320 de euro 397 de euro 466 de euro     Sapte nopti intr-un hotel de 3 stele in Halkidiki costa 320 de euro. Potrivit Gra


Plaja in Halkidiki Sejur la Gozo Vacanta in orasul lui Herodot320 de euro 397 de euro 466 de euro Sapte nopti intr-un hotel de 3 stele in Halkidiki costa 320 de euro. Potrivit Grafos, in pret sint incluse transportul cu autocarul, demipensiune, taxele de parcari, de autostrada, trecerea frontierelor si asistenta turistica. Un concediu de sapte nopti pe Insula Gozo, ce face parte din arhipelagul Malta, costa 397 de euro la un hotel de 4 stele. In pret sint incluse zborul, transferurile la hotel, micul-dejun si asistenta turistica, potrivit Malta Travel. Un sejur de sapte nopti de cazare in Bodrum, la un hotel de 5 stele in regim all-inclusive, costa, potrivit agentiei Alibaba Tour, 466 de euro, in care sint incluse pretul avionului, transportul de la aeroport la hotel si inapoi, precum si ghidul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.