Se catoreste sambata. Petrecerea se va tine la resedinta proprie si costa un milion lire sterline. Are 32 de ani si la nunta sa presa nu are acces. Acesta este Gary Neville, rebelul de pe Old Traford.   Conform Manchester Evening

Se catoreste sambata. Petrecerea se va tine la resedinta proprie si costa un milion lire sterline. Are 32 de ani si la nunta sa presa nu are acces. Acesta este Gary Neville, rebelul de pe Old Traford.   Conform Manchester Evening News, Gary Neville, Manchester United, a refuzat sa ofere exclusivitatea vreunei reviste in ceea ce priveste drepturile de imagine de la nunta sa cu Emma Hadfield, programata sambata. Neville a primit mai multe oferte in acest sens, spunand insa ca vrea o nunta normala. EVENIMENT. In varsta de 32 de ani,Gary si Emma Hadfield (25 de ani) se vor casatori la catedrala din Manchester, care va fi inchisa publicului in timpul ceremoniei ce va dura 45 de minute. Petrecerea va avea loc la resedinta fotbalistului, care a fost renovata in acest scop si in curtea careia au fost instalate trei corturi. La evenimentul ce a costat un milion de lire sterline sunt asteptati tehnicianul Alex Ferguson, precum si fotbalistul Wayne Rooney si logodnica acestuia Coleen McLaughlin. Atmosfera va fi intretinuta de tenorul Jon Christos, dupa ce, potrivit Now Magazine, James Blunt a refuzat o oferta de 100.000 de lire sterline de a canta la nunta fotbalistului echipei Manchester United. Gary Neville si Emma Hadfield si-ar putea petrece luna de miere in insula malteza Gozo, unde au o casa in valoare de 700.000 de lire sterline.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.