Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) a inaugurat la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti un punct de informare despre programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007". Acest Info Center este adresat in principal bucureste
Ministerul Culturii si Cultelor (MCC) a inaugurat la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" din Bucuresti un punct de informare despre programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007". Acest Info Center este adresat in principal bucurestenilor si va functiona ca un mijloc de multiplicare si diseminare a informatiilor despre calendarul si evenimentele culturale ale Sibiului in 2007.  Centrul de informare va cuprinde materiale gratuite cu informatii detaliate despre evenimente culturale si informatii generale despre Capitala Culturala, in limbile romana, engleza si germana. De asemenea, centrul va propune diverse publicatii despre Sibiu, albume si ghiduri disponibile contra cost. La punctul de informare sunt accesibile si date despre obiectivele turistice din Sibiu si imprejurimi, despre posibilitatile de transport si cazare. Cu ocazia lansarii centrului, a fost prezentat si primul ghid complet al orasului, "Sibiu", editat de House of Guides. Centrul va functiona la Muzeul Satului pana la inchiderea manifestarilor Capitalei Culturale Europene. (S.S.E.) Site dedicate GAV/Scholz & Friends a lansat joi, site-ul www.normal-sibiu.ro, care cuprinde campania "Normal.Sibiu"  pentru programul Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007. Site-ul cuprinde sectiuni precum "camera de creatie", "expozitie fotografica", "evenimente PR" si "calendarul lor", dar si una dedicata arhitecturii vechi si noi a Sibiului, denumita "Patrimoniu". Site-ul va fi actualizat permanent cu noile executii realizate in campanie si cu noi informatii despre cum este promovat programul Sibiu-CCE 2007. In luna august va fi lansat noul spot tv din cadrul campaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.