Fantezie, indrazneala, senzatii tari in catalogul ce cuprinde colectia vara-toamna 2007 de jucarii sexuale. Asa am aflat de patul plutitor, atarnat de tavan, de vibratorul care poate fi confundat cu un ruj de buze si de ciocolata alba sau neagra Kama
Fantezie, indrazneala, senzatii tari in catalogul ce cuprinde colectia vara-toamna 2007 de jucarii sexuale. Asa am aflat de patul plutitor, atarnat de tavan, de vibratorul care poate fi confundat cu un ruj de buze si de ciocolata alba sau neagra Kama Sutra, interzisa minorilor.


Inventie olandeza: patul plutitor. Nu mai are nimic din baldachinul bunicii, nici din romanticul pat al parintilor. Patul inceputului de mileniu este unul extrem de simplu: o canapea fara nici un relief, ridicata aproximativ 40 de centimetri de la podea prin cabluri metalice fixe. Nu pare a fi conceput pentru odihna, ci exclusiv pentru a face dragoste. Mai trebuie adaugat un amanunt. Aceasta piesa de mobilier, prototip, probabil nelipsita din dormitoare in urmatorii ani, costa 1,2 milioane euro. Nu intamplator deocamdata a fost expus la Salonul milionarilor organizat in Belgia. Pana atunci, faceti dragoste in patul clasic in asa fel incat sa devina unul... plutitor.


LENJERIE. Sutienul luminos are cu totul alta destinatie decat cea pentru care au aparut pe lume sutienele. Si asta aflam chiar de la firma producatoare, care ofera o gama variata de modele: fie cu diode pe cupa sutienului, fie cu mici panouri cu mesaje excitante, fie cu spirale care hipnotizeaza barbatul aproape instaneu. Ceva a mai ramas din vechiul sutien: inclusiv cel luminos poate fi bagat in masina de spalat, cu conditia ca inainte sa fie demontata bateria care alimenteaza beculetele.


RUJ. Este discret, usor confundabil, acest ruj de buze ar trebuie sa-si gaseasca rapid loc in buzunarul de la vesta sau in gentuta, alaturi de cheile de la masina si fondul de ten. Asa cum arata, poate fi foarte usor confundat cu un ruj de buze. Chiar dupa ce l-ai deschis obiectul cu pricina continua sa te duca in eroare daca nu esti avertizat. Insa cei avizati vor sti din prima ca asa zisul ruj de buze este un veritabil vibrator nu pentru buze, ci pentru labii...


DESERT AFRODIZIAC. Si dupa asemenea experiente si surprize e loc si pentru un desert pe masura. La raionul de afrodiziace, evident ciocolata este "regina". Pana acum nici un "dulce" nu a reusit sa o surclaseze. Si aceasta deoarece in compozitia ciocolatei sunt substante capabile sa stimuleze creierul si, desigur, pofta de a face dragoste. In aceste conditii producatorilor nu le mai ramane decat sa-si puna imaginatia la contributie pentru noi sortimente de ciocolata care sa stimuleze libidoul. Astfel a aparut ciocolata cu scene erotice inspirate din Kama Sutra. Opt scene "fierbinti" , care merita sa fie "gustate". S-ar putea ca de la acest desert "erotic" unii sa dea inapoi din prea mare grija pentru silueta. Avem o veste buna de la producatori. Cu cat continutul in cacao este mai mare, cu atat ciocolata este mai inofensiva pentru silueta. Iar ciocolata Kama Sutra contine 72% cacao, un procent suficient pentru a nu ne pune silueta in pericol. Mai mult, ciocolata Kama Sutra exista in varianta "neagra" , dar si "alba". Dar tineti-o departe de copii!


Avertisment!Specialistul nostru, medicul primar dermato-venerolog Vasile Benea, ii avertizeaza pe amatorii de asemenea senzatii tari ca exista si riscuri. Ceva in genul efectelor adverse existente la orice medicament. Multe dintre jucariile sexuale pot reprezenta o cale de transmitere a unor infectii. Cele mai expuse sunt persoanele cu parteneri sexuali multipli. Si cu cat aceste produse sunt mai sofisticate, cu atat ele pot fi sursa de infectii sexuale dintre cele mai severe. In capacana ispititoarei oferte sunt prinsi mai ales tinerii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.