a€¢ Daca zilele trecute ne-a enervat ca Ministerul Internelor nu stie sa foloseasca posta electronica, Ministerul Comunicatiilor ne scoate azi din minti. Cum poti lucra la biroul de presa al Ministerului Comunicatiilor fara sa s


a€¢ Daca zilele trecute ne-a enervat ca Ministerul Internelor nu stie sa foloseasca posta electronica, Ministerul Comunicatiilor ne scoate azi din minti. Cum poti lucra la biroul de presa al Ministerului Comunicatiilor fara sa stii sa trimiti un mail!? Folositi, tata, campul BCC cand trimiteti mail-uri catorva sute de oameni!

a€¢ Ne enerveaza infiorator cand se intrerupe pentru cateva secunde curentul in Casa Presei, suficient cat sa se piarda toate textele nesalvate din diferite motive.

a€¢ Ne-a enervat ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, alias "yesman", care a demonstrat, in prezenta secretarului de stat American, Condoleezza Rice, ca n-are nici o treaba, dar absolut nici una cu aceasta meserie. Du-te acasa, baietas!

a€¢ Ne enerveaza graba cu care se pleaca la munte la inceput de week-end. In tara asta chiar nu se mai munceste vinerea dupa ora 14:00?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.