Azi, prima mutare la "Turneul Regilor" "Turneul regilor", competitie ce se va desfasura la Bazna pana la data de 26 iunie, va debuta azi. O data cu festivitatea de deschidere, programata la ora 13:00, in sala de conferinte a Hotelului Expro va fi st
Azi, prima mutare la "Turneul Regilor" "Turneul regilor", competitie ce se va desfasura la Bazna pana la data de 26 iunie, va debuta azi. O data cu festivitatea de deschidere, programata la ora 13:00, in sala de conferinte a Hotelului Expro va fi stabilit, prin tragere la sorti, si tintarul partidelor din prima runda. La "Turneul Regilor", sponsorizat de Romgaz, vor concura 11 din cei mai renumiti sahisti ai lumii din anii a€™70-a€™80. La deschiderea turneului sunt asteptate si importante personalitati politice.   Edina Gallovits va juca in finala la Barcelona In semifinalele turneului feminin de tenis de la Barcelona, Edina Gallovits (foto) a invins-o cu 6-3, 6-4 pe Virginie Razzano (Franta), favorita numarul 7. Aflata la prima finala din cariera, romanca de 22 de ani si-a asigurat 80 de puncte WTA si un cec de 11.395 de dolari.   "U" CRAIOVA. Jucatorii gruparii oltene au efectuat ieri vizita medicala, singurele noutati din lot fiind Prepelita si Tanasa. Medicii examinatori au apreciat drept foarte buna forma fotbalistilor olteni. "Fara kilograme in plus, cu inima de taur, deci sanatosi tun", a spus unul din medici. De la actiune au lipsit Bornescu, Dorel Stoica, Wobay, Stoianof si Gargalie, care au fost lasati in vacanta.   ITALIA. Cotidianul Il Messaggero a anuntat ieri ca oficialii lui Inter Milano incearca sa-l introduca pe atacantul argentinian Julio Ricardo Cruz in oferta pentru achizitionarea lui Cristi Chivu. Noua oferta a milanezilor pentru fundasul roman este de cinci milioane de euro, la care se adauga Cruz si cedarea definitiva a mijlocasului chilian David Pizarro.   IERARHIE. Dupa cotidianul Gazzetta dello Sport si agentia Datasport l-a desemnat ieri pe romanul Adrian Mutu (foto) cel mai bun jucator din Serie A in sezonul 2006-2007. "Mutu este regele campionatului Italiei", a scris Datasport, adaugand ca atacantul Fiorentinei are, dupa notele primite in cele mai importante ziare din Peninsula, cea mai mare medie, 6,50, depasindu-i pe jucatorii lui Inter Milano, Zlatan Ibrahimovici (6,48) si Marco Materazzi (6.43).   FUTSAL. Reprezentativa de fotbal in sala a Romaniei s-a impus si in cel de-al doilea meci amical cu Turcia, scor 4-2, dupa ce in prima intalnire tricolorii au invins cu 5-1. Golurile echipei noastre, care se pregateste pentru CE din luna noiembrie, au fost marcate de Gherman, Lupu si Mihaly (2).   UTA. Paul Cazan a confirmat ca incepand de saptamana viitoare va ocupa functia de director executiv al gruparii aradene. "De luni sunt noul director executiv", a spus ieri Cazan. Primele atributiuni ale oficialului vor fi pregatirea revenirii echipei din vacanta, amanuntele celor doua stagii centralizate din aceasta vara, precum si campania de transferuri.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.