Gruparea din Banat are sanse foarte mari de a-i legitima pe Ionel Ganea si Stelian Stancu, fotbalisti doriti de patronul Marian Iancu. Ganea incearca sa obtina rezilierea contractului cu Rapid, fiind anuntat de Copos ca poate pleca fara pretentii fin
Gruparea din Banat are sanse foarte mari de a-i legitima pe Ionel Ganea si Stelian Stancu, fotbalisti doriti de patronul Marian Iancu. Ganea incearca sa obtina rezilierea contractului cu Rapid, fiind anuntat de Copos ca poate pleca fara pretentii financiare, in timp ce Stancu a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali. "Astept hartia de la Copos, pentru ca n-ar fi prima oara cand spune ceva si face altceva", a declarat Ganea. In schimb, pentru Stancu, Iancu va plat 200.000 de euro. Gigi Becali a negociat cu Iancu la telefon, in prezenta reprezentantilor mass-media, inainte de a acorda declaratii. "Da 250.000 si e al tau! Bine, 200.000 si gata!", i-a spus finantatorul stelist lui Iancu. Dupa ce a inchis telefonul, Gigi Becali a spus: "Stancu va merge la Timisoara pentru 200.000 de euro. Noi luam jucatori la preturi scumpe si vindem la jumate de pret. Facem afaceri de te doare capul!". ((MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.