Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bucuresti, au finalizat ancheta intr-un alt dosar penal care il are ca protagonist pe fugarul "guru" al MISA, inculpatul Gregorian Bivolaru (foto).

Alaturi de alti 20 de membri din conducerea Miscarii pentru Integrarea Spirituala in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru va fi judecat, in lipsa, pentru trafic de persoane, in legatura cu membre ale gruparii dansatoare in Japonia, infractiuni la legea dreptului de autor prin "practicarea" videochaturilor, ultraj contra bunelor moravuri in spectacolele gruparii si exprimare de mesaje antisemite, care instigau la ura etnica, rasiala si religioasa.

Activitatea MISA a fost verificata in cadrul unei operatiuni intitulata "Christ", iar probele stranse in ancheta au permis formularea de acuzatii la adresa mai multor persoane. Dosarul, format din 100 de volume, a ajuns vineri la Tribunalul Bucuresti, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 6 august. Supranumit "Guru", "Grieg" si chiar "Scumpi", Gregorian Bivolaru are in prezent statut de azilant in Suedia, dupa ce justitia din acest stat a refuzat sa-l extradeze pentru a fi judecat in Romania.

Cititi aici rechizitorul integral