Stefan Grigorie va merge in sens invers, fostul dinamovist urmind sa semneze un contract cu Rapid.

Aparent fara logica si perdanta, campania de transferuri a Rapidului capata coerenta si sustinere: giulestenii se despart de jucatorii batrini si cu salarii mari pregatind un campionat care sa se desfasoare sub acoperirea unui buget mai mic decit cel de anul trecut. Dupa Badoi (32 de ani si 100.000 de euro pe sezon) a venit si rindul lui Ionel Ganea, jucator in virsta de 33 de ani si platit anual cu 350.000 de euro. Ar urma Buga si Maldarasanu, de asemenea jucatori in jurul virstei de 30 de ani si platiti cu cel putin 100.000 de euro. Ganea a fost de acord sa plece liber de contract la Politehnica Timisoara, in locul lui urmind sa vina in Giulesti Stefan Grigorie. Este de asteptat ca noua achizitie din Grant sa aiba parte de o primire ostila, atit din cauza trecutului sau dinamovist, cit si pentru ca este inca in relatii foarte bune cu Gigi Netoiu, de asemenea apropiat campionilor.

Ionel Ganea a fost o dezamagire in Giulesti. Dupa ce in tur marcase de 14 ori pentru Dinamo, atacantul a reusit in cealalta jumatate de campionat doar trei pentru Rapid. In plus, el a intrat in conflict deschis atit cu patronul George Copos, cit si cu antrenorul Razvan Lucescu sau chiar cu coechipierii. Lui Ganea i se propusese la sosirea la Rapid postul de vicepresedinte al clubului, functie inexistenta insa in organigrama! Sosirea lui Grigorie face posibila si plecarea lui Maldarasanu sau Buga, jucatori pe ale caror posturi poate evolua foarte bine ex-timisoreanul. „Am discutat la telefon cu domnul Copos si mi-am exprimat dorinta de a pleca de la Rapid. Sa se stie ca eu nu stau la mila lui George Copos", a spus Ganea. Atacantul i-a transmis patronului giulestean sa nu se mai laude in presa ca il cedeaza gratis la orice alta echipa care il doreste. „Vreau sa il intreb, daca isi cumpara o masina second-hand si dupa aia vrea sa o vinda, o vinde gratis? Chit ca e second-hand, o da gratis? Asta vreau sa stiu. Asa ca sa nu se mai dea mare ca ma da gratis, ca stiu eu ce stiu", a adaugat jucatorul rapidist.

Grigore Sichitiu, directorul tehnic al Rapidului, a mai ramas citeva zile la Roma pentru a discuta impreuna cu noul antrenor strategia clubului. Se pare ca Bergodi are citeva variante interesante din Italia, alaturi de Ovidiu Herea, de la FC National. Dupa ce se vor rezolva si aceste probleme, Sichitiu va ajunge in Olanda, la turneul final al CE de tineret U 21, unde oficialul giulestean are contacte cu impresarii unor jucatori din nationala Serbiei.