Mici - Dubla lansare cu "Bucurestiul de altadata" Artistii au iesit joi seara la Caru cu Bere. Cu ce ocazie? Sa fie alaturi de trupa ExclussiV, care si-a facut intrarea in lumea muzicii bune. Am asistat la o altfel de lansare: nu cu vedete,
Mici - Dubla lansare cu "Bucurestiul de altadata" Artistii au iesit joi seara la Caru cu Bere. Cu ce ocazie? Sa fie alaturi de trupa ExclussiV, care si-a facut intrarea in lumea muzicii bune. Am asistat la o altfel de lansare: nu cu vedete, ci cu personalitati, cu atmosfera desprinsa parca din Bucurestiul de altadata... Ce s-a sarbatorit? Trupa ExclussiV, prin A&A Records si Stage Experts, si-a scos pe piata muzicala dublul album de debut - "Pentru ca te iubesc" si "Povestiri din Bucurestiul de altadata".  STELE. Maestrul de ceremonii, Catalin Crisan, a spus ca la nici o lansare de-a lui n-au fost atatea personalitati din teatru. Si, intr-adevar, e mare lucru sa aduni la un loc atatea stele pe metru patrat. Si, totusi, ExclussiV-istii au reusit sa-i reuneasca pe Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Constantin Draghici, Aurel Storin, Vasile Muraru si multi altii. Profesorii Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu au laudat-o pe talentata artista Bianca Anghel, solista formatiei, care a interpretat cateva piese de pe noul album. Alaturi de exuberanta interpreta s-au aflat colegii de trupa Marius Vernescu si Marian Sarbu. S-au impartit mici mari si bere la halba, iar Bianca a avut, pe tot parcursul lansarii, bratele pline de buchete de trandafiri albi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.