Zacamantul de apa minerala din zona Dorna-Suceava a fost concesionat firmei Dorna Apemin, detinuta de Coca-Cola, pentru o perioada de 20 ani, anunta Mediafax. Contractul prevede un drept de prelungire pe perioade succesive de cate cinci ani, interval
Zacamantul de apa minerala din zona Dorna-Suceava a fost concesionat firmei Dorna Apemin, detinuta de Coca-Cola, pentru o perioada de 20 ani, anunta Mediafax. Contractul prevede un drept de prelungire pe perioade succesive de cate cinci ani, interval in care societatea va plati statului redevente in suma totala de 289.078 euro.
Firma va plati o redeventa in cota procentuala de doi euro/1.000 litri, din productia miniera realizata anual, si o taxa pe activitatea de exploatare de 2.500 lei/kilometru patrat. Valoarea totala a redeventei, care va fi platita statului pe intreaga perioada de 20 ani de concesionare, se ridica la 289.078 euro, cu o medie anuala de 14.454 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.