Reunire fara majoritatea lusitanilor Clujenii s-au reunit ieri sub comanda unui nou cuplu de antrenori, Ioan Andone si Romulus Gabor, de la antrenament lipsind zece fotbalisti, majoritatea portughezi. Ardelenii si-au inceput pregatirile p
Reunire fara majoritatea lusitanilor Clujenii s-au reunit ieri sub comanda unui nou cuplu de antrenori, Ioan Andone si Romulus Gabor, de la antrenament lipsind zece fotbalisti, majoritatea portughezi. Ardelenii si-au inceput pregatirile pentru noul sezon, de la reunire lipsind nu mai putin de zece jucatori. Semedo si Didy au programate nuntile in aceasta perioada, iar Fredy, Toni, Cadu, Manuel Jose, Pedro Oliveira si Dani sunt invitati la casatoria lui Semedo. De asemenea, a absentat si Amoreirinha, aflat cu nationala Under 21 a Portugaliei la CE din Olanda. A lipsit si bolivianul Mojica, care a fost imprumutat la o echipa din Portugalia, Ioan Andone dorind insa sa-l vada la lucru.   PLECARI. Din lot nu mai fac parte Jula, Coroian, Toma, Tilinca, Bucurica, Florin Dan, Miclaus, Chihaia, Roszel si Martin Tudor. Acesta din urma a semnat un contract valabil pe doi ani cu concitadina Universitatea Cluj, urmand sa incaseze 100.000 de euro pe sezon. De asemenea, Chihaia, Roszel si Florin Dan au plecat la UTA. Noutatile din lot sunt portarul Nuno Claro si jucatorii de camp Trica, Muresan, Ogbonna si Sandberg. "Sper sa ma impun ca titular, sa fiu om de baza in echipa si sa avem rezultate mai bune ca anul trecut. Nu voi avea rau de inaltime in clasament, pentru ca am 1,88 metri", a spus proaspat internationalul Gabriel Muresan. SPERANTE "S-au platit bani grei pentru jucatori si sper sa luam titlul anul acesta. Am dat multe goluri in Bulgaria, dar am oprit cateva si pentru CFR. Imi doresc sa joc bine si sa ajung din nou la echipa nationala"
Eugen Trica mijlocas CFR Cluj  Sapte amicable Clujenii vor intreprinde doua turnee in Austria, unde vor sustine sapte partide amicale. In primul stagiu, cel de la Kossen (18-28 iunie), feroviarii clujeni vor intalni la 24 iunie pe Austria Viena si la 26 pe Red Bull Salzburg, campioana Austriei. In cea de-a doua perioada, la Kaprun (3-16 iulie), ardelenii vor intalni urmatorii adversari: la data de 5 iulie Metalurg Donetk (Ucraina), 7 iulie Hibernian (Scotia), 10 iulie Spartak Moscova (Rusia), 13 iulie Lech Poznan (Polonia), 15 iulie Victoria Plzen (Cehia). La 21 iulie, cu ocazia centenarului clubului, CFR va intalni pe Benfica Lisabona.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.