Opera maestrului olandez Frans van Mieris, un autoportret intitulat "A Cavalier", este evaluata la suma de 1,2 milioane de dolari. "Credem ca tabloul a fost furat de specialisti", a declarat in timpul unei conferinte de presa comisarul Simon Hardman.
Opera maestrului olandez Frans van Mieris, un autoportret intitulat "A Cavalier", este evaluata la suma de 1,2 milioane de dolari. "Credem ca tabloul a fost furat de specialisti", a declarat in timpul unei conferinte de presa comisarul Simon Hardman. Micul tablou, cu o dimensiune de 30x20 de centimetri, a fost furat din Galeria de arta a New South Wales, Sydney, duminica, in timpul programului pentru public. Hardman a cerut ca orice persoana care are date despre acest furt sa contacteze politia. Tabloul, datand din perioada 1657-1659, risca sa fie grav afectat daca nu este conservat intr-un mediu adecvat, a avertizat directorul muzeului, Edmund Capon.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.