Fundasul roman si-a cerut scuze pentru intarzierea la antrenamentele de saptamana trecuta, motivand ca a avut probleme personale si a spus ca vrea sa ramana la Celta Vigo, informeaza "Marca". "Am avut unele probleme personale si am mai ramas in Roman
Fundasul roman si-a cerut scuze pentru intarzierea la antrenamentele de saptamana trecuta, motivand ca a avut probleme personale si a spus ca vrea sa ramana la Celta Vigo, informeaza "Marca". "Am avut unele probleme personale si am mai ramas in Romania inca o zi. Cred ca am gresit, pentru ca in acest moment nu se face ceea ce am facut eu si de aceea vreau sa cer scuze jucatorilor, antrenorului, staff-ului tehnic, presedintelui, clubului si suporterilor", a afirmat Tamas.
"Marca" scrie ca scuzele lui Tamas nu au fost de ajuns pentru antrenorul Hristo Stoicikov, care nu i-a permis jucatorului sa se antreneze alaturi de coechipierii sai. Tamas, care trebuia sa revina in Spania joia trecuta, dupa ce a jucat cu nationala Romaniei impotriva Sloveniei, a ajuns la Vigo doar in dupa-amiaza zilei de vineri, atunci cand Celta se afla deja la Madrid pentru meciul cu Atletico. Ca urmare a acestui lucru, Celta a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Tamas, care a insistat ca prin comportamentul sau nu a dorit sa "faca rau nimanui" si care a mai spus ca va fi de acord cu orice decizie pe care clubul o va lua in privinta sa. Tamas a mai dat asigurari ca singura sa preocupare in acest moment este sa fie apt "suta la suta" pentru meciul cu Getafe de duminica, din dorinta de a ajuta pe Celta sa ramana in Primera Division. Mai mult, jucatorul roman, care este imprumutat de Spartak Moscova la Celta Vigo si pentru care spaniolii au o optiune de cumparare, si-a reiterat dorinta de a ramane si in sezonul viitor. "Intentia mea este aceeasi. Daca ma cumpara, raman", a spus Tamas, care a disputat 24 de meciuri ca titular, ultimele sase, pana la incidentul de saptamana trecuta, fiind consecutive. Capitanul Celtei, Jose Manuel Pinto, a explicat ca fotbalistii au reactionat bine la explicatiile romanului si a asigurat ca daca este nevoie ca Tamas sa joace cu Getafe, atunci trebuie sa o faca, deoarece interesul echipei este mai presus de orice. In ultimele zile, de Tamas s-a intersat si Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.