Poza asta am facut-o azi 13 iunie pe strada Visarion/colt cu Lascar Catargiu (fosta Ana Ipatescu)
Cred ca ar trebui demarata o puternica campanie pentru salvarea atitor cladiri frumoase din Bucuresti, care din pacate mor incetul cu incetul.

In Dilema Veche dl. Pippidi are saptaminal cite un articol despre aceste cladiri care dispar pentru intotdeauna din peisajul nostru. Dar asemenea articole nu agita pe nimeni, ma refer la primarii, autoritati etc.

Si cind te gindesti ca occidentalii salveaza "fiecare gram" de istorie, fiecare cladire, importa chiar pietre cubice din granit din alte tari (pentru redarea atmosferei medievale), iar la noi totul se duce de ripa si "plombam" cu cladiri oribile - cica moderne - (vezi cladirea in care este acum Ambasada Canadei pe Kisellef - un jaf de cladire si data in functiune anul trecut, acum arata mizerabil, curge vopseaua de pe peretii ambasadei)...

poate sensibilizati dvs cumva opinia publica !

cu stima,

kalino Foto: Dragos Toader "Contrast" - fotografie facuta saptamana trecuta. Nu este un contrast neplacut ochiului, nu e asa? Foto: Nicolae Nitoi Imagine de pe Lipscani. Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre de aici sau la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici