Aflat de marti la Timisoara, pentru a petrece cateva zile de vacanta alaturi de mama sa, Chivu nu a dorit sa comenteze speculatiile privind un transfer al sau, mentionand ca are inca un an de contract cu AS Roma. Totusi, Inter si Barcelona forteaza n
Aflat de marti la Timisoara, pentru a petrece cateva zile de vacanta alaturi de mama sa, Chivu nu a dorit sa comenteze speculatiile privind un transfer al sau, mentionand ca are inca un an de contract cu AS Roma. Totusi, Inter si Barcelona forteaza negocierile cu impresarii romanului pentru un transfer in aceasta vara.
Massimo Moratti, patronul lui Inter Milano, a declarat ieri ca trateaza pentru transferul fundasului de la AS Roma, Cristian Chivu, informeaza agentia "Sports". "Pentru Chivu tratam cu AS Roma si nu pot spune mai multe. Suntem interesati de jucator, dar trebuie sa vedem daca putem sa-l aducem", a spus Moratti. Intrebat daca chilianul David Pizarro, aflat in coproprietatea celor doua cluburi, ar putea fi solutia in cazul tratativelor pentru Chivu, Moratti a afirmat: "Sunt multe variante despre care putem vorbi. Pizarro este un jucator important de o valoare foarte mare. Ramane de vazut daca el va intra in afacerea Chivu si daca vom putea sa-l aducem pe roman". Tot ieri, cotidianul catalan "Sport" a anuntat ca FC Barcelona va prezenta in urmatoarele zile o oferta pentru Chivu. "Clubul catalan a luat legatura cu AS Roma vinerea trecuta, interesandu-se de jucator, iar in zilele urmatoare va prezenta o oferta oficiala", a spus si "Corriere dello Sport". Potrivit sursei citate, fundasul roman ar fi de acord cu o trecere la FC Barcelona, iar in aceste zile ar putea avea loc noi contacte cu oficialii catalani. "Dupa marea deziluzie a titlului aproape pierdut la un minut de finalul partidelor de saptamana trecuta, FC Barcelona are intentia de a realiza mari schimbari", noteaza "Corriere dello Sport". Desi nu se cunosc cifrelele posibilului transfer, "Corriere dello Sport" noteaza ca in tranzactie ar putea fi inclus unul dintre jucatorii Belletti, Motta sau Gudjohnsen.
Chivu a refuzat saptamana trecuta oferta inaintata de AS Roma pentru prelungirea contractului scadent in 2008, constand in 2,5 milioane de euro salariu anual si bonusuri ce pot ajunge pana la un milion de euro pe sezon. Presa italiana a anuntat ca internationalul roman a ajuns deja la un acord cu Inter Milano, grupare cu care ar urma sa semneze un contract pe cinci sezoane si sa primeasca un salariu anual de 4,5 milioane de euro si prime de 500.000 de euro. "Nu am de luat nici o decizie. Eu sunt sub contract cu Roma. Sunt in vacanta. Nu cred ca cei de la Roma au declarat ca daca voi ramane ma vor folosi doar fundas stanga. Gica Popescu nu m-a sfatuit nimic, nici referitor la Barcelona, nici la alte echipe. Am vazut si eu declaratiile in presa", a spus Chivu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.