SERVICII GEOSPATIALE.Oracle si Tele Atlas au lansat un proiect, care are ca rol sustinerea inovatiei in domeniul serviciilor bazate pe locatie: Centrul european pentru inovatii in domeniul serviciilor geospatiale. Cu sediul in Belgia, centrul isi pro
SERVICII GEOSPATIALE.Oracle si Tele Atlas au lansat un proiect, care are ca rol sustinerea inovatiei in domeniul serviciilor bazate pe locatie: Centrul european pentru inovatii in domeniul serviciilor geospatiale. Cu sediul in Belgia, centrul isi propune sa creeze o "comunitate" formata din dezvoltatori de aplicatii, furnizori de hardware, oameni de stiinta, cercetatori, utilizatori si organizatii client.
(Alexandru Radescu)  MUSICSTATION. Industria de telefonie mobila, precum si patru mari companii de editare de muzica au lansat serviciul MusicStation, care va putea fi accesat de pe majoritatea aparatelor. Serviciul va fi disponibil pentru prima oara in Suedia, prin Telenor, apoi va fi extins in Europa, Asia si Africa. Producatorii vor incepe sa comercializeze telefoane care vor avea preinstalat software-ul necesar pentru accesarea MusicStation. Utilizatorii vor plati saptamanal 2,99 de euro pentru acces nelimitat la un catalog de peste un milion de cantece. Serviciul este sustinut de Nokia, Sony Ericsson, Motorola si Samsung, de operatori, companiile Universal Music Group, Sony BMG, EMI si Warner Music International, precum si de alte firme independente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.