Apa nepotabila. Nici una din cele 12 cismele si fantani stradale din Craiova nu are apa potabila. Conducerea Autoritatii de Sanatate Publica Dolj a recomandat Primariei Craiova avertizarea populatiei prin afisarea la loc vizibil si protej
  Apa nepotabila. Nici una din cele 12 cismele si fantani stradale din Craiova nu are apa potabila. Conducerea Autoritatii de Sanatate Publica Dolj a recomandat Primariei Craiova avertizarea populatiei prin afisarea la loc vizibil si protejat a unor panouri pe care sa se mentioneze ca apa nu este potabila. Autoritatea Teritoriala de Sanatate Publica este obligata sa monitorizeze cel putin o data pe an parametrii fizico-chimici si bacteriologici ai apei. Pentru evitarea imbolnavirilor in randul populatiei, specialistii din cadrul ASP Dolj recomanda utilizarea apei numai din surse verificate si autorizate sanitar. Autorizatii. Mai putin de 10% dintre micii producatori care isi vand marfa direct pe piata si-au inregistrat activitatea la directiile sanitar-veterinare. Pentru ca acestia sa poata sa isi inregistreze activitatea, ANSVSA a decis prelungirea termenului de intrare in vigoare a Ordinului 301/2006 prin care se interzicea producatorilor agricoli sa isi vanda marfa in afara judetului de provenienta si care reglementa modalitatea de inregistrare a micilor producatori. Oficialii ANSVSA au declarat ca raza judetului pe care isi pot comercializa produsele a fost stabilita in acord cu Comisia Europeana si ca analizeaza posibilitatea de comercializare a marfii si in alte judete decat cel de provenienta.    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.