O parte din jucatorii gruparii bistritene, majoritatea de la echipa secunda, s-au reunit ieri in vederea meciului de debut din Cupa UEFA Intertoto, programat la 24 iunie. Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau a lipsit, primul antrenament fiind condus de secu
O parte din jucatorii gruparii bistritene, majoritatea de la echipa secunda, s-au reunit ieri in vederea meciului de debut din Cupa UEFA Intertoto, programat la 24 iunie. Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabau a lipsit, primul antrenament fiind condus de secundul Mircea Cojocaru. "Nelutu e inca in concediu.  Va veni in 18 iunie, cand se va reuni si prima echipa, cea care va juca incepand cu turul doi al Cupei Intertoto. Am preferat sa le lasam jucatorilor care au evoluat mai mult un timp de odihna, pentru ca au fost uzati fizic si psihic in acest final de campionat", a declarat Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei. Horoba a precizat ca in lot nu vor aparea multe schimbari fata de sezonul trecut: "A plecat doar Gabi Muresan, restul jucatorilor raman in continuare, iar de venit poate vor mai veni, dar campania de transferuri e aproape incheiata".  ADVERSARI. Gloria va juca in primul tur din Intertoto cu FK Grbalj, echipa clasata pe locul al treilea in Muntenegru. Daca se califica, bistritenii vor intalni in faza urmatoare castigatoarea dintre reprezentantele Macedoniei si Croatiei, iar adversarul din turul trei va fi a doua echipa a Spaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.