Ford analizeaza optiunea de a diviza subsidiara de automobile de lux Premier Automotive pentru a vinde separat brandurile Jaguar si Land Rover, potrivit unor surse citate de FT, preluate de Mediafax. "Discuta toate optiunile, inclusiv vanzarea separa
Ford analizeaza optiunea de a diviza subsidiara de automobile de lux Premier Automotive pentru a vinde separat brandurile Jaguar si Land Rover, potrivit unor surse citate de FT, preluate de Mediafax. "Discuta toate optiunile, inclusiv vanzarea separata a brandurilor", a explicat una dintre surse.
Ford nu doreste sa excluda niciun potential cumparator din procesul de vanzare, care va atrage, probabil, atat interesul fondurilor de investitii, cat si pe cel al producatorilor rivali.
Ford, care anul trecut a consemnat pierderi de 12,7 mld dolari, a angajat pentru consultanta in vederea vanzarii celor doua branduri bancile Goldman Sachs, Morgan Stanley si HSBC.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.