Dolarul a urcat ieri, la bursa din Tokyo, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani in raport cu euro si la maximul ultimilor patru ani si jumatate fata de yen, pe fondul cresterii randamentului obligatiunilor emise de Trezoreria americana,
Dolarul a urcat ieri, la bursa din Tokyo, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani in raport cu euro si la maximul ultimilor patru ani si jumatate fata de yen, pe fondul cresterii randamentului obligatiunilor emise de Trezoreria americana, transmite Reuters, preluata de Mediafax.
Euro a coborat in prima parte a tranzactiilor la cel mai redus nivel din ultima luna in raport cu yenul, ca urmare a temerilor investitorilor legate de nivelul ridicat al randamentelor obligatiunilor, la nivel mondial. Ulterior, euro a recuperat pierderile, fiind cotata in crestere cu 0,5% fata de yen.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.